vrijdag 2 april 2010

Give Away: poging 2

Ik merk dat de reacties om een Chinees gsmzakje te winnen niet echt vlot binnen lopen. Ligt het aan het feit dat de naam ondertussen werd gekozen of dat mijn vorig bericht misschien aan de lange kant was en niemand tot het einde las? Of misschien vind niemand het zakje mooi?

In de hoop deze laatste mogelijkheid uit te sluiten, probeer ik het nogmaals.
Wil je kans maken op één van de twee gsmzakjes, post een foto van je gsm op je eigen blog en link ernaar in mijn reacties. Zaterdag 10 april zal ik de winnaars bekend maken.


Ter info: De afmetingen van het linkse zakje is 8x10 cm, zakje uiterst rechts meet 9x10 cm. Het zakje in het midden werd weggegeven aan collega B.

edit: of juwelenzakje, make-upzakje, op-stap-gaan-zakje, of...Trek gewoon een foto van wat je erin wilt steken en zet het op je blog (of bij gebrek aan blog: mail het mij)!

9 opmerkingen:

 1. Hey! Heel mooi gemaakt, maar ik ben niet zo aan gsm zakjes... Tenzij het ook mag doorgaan als knikkerzakje voor m'n dochter ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze ook heel mooi, maar niet voor mij... Dat is dan het eerlijke antwoord ;-) Ik ben niet zo voor echt blinkende stofjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Lynn & Miss Patee: lief dat jullie zo eerlijk zijn. Leuk om te weten dat jullie het toch mooi vinden, ondanks dat het jullie ding niet is.Ikzelf ben ook niet zo een zakjes-madam. Mijn gsm zou overal liggen, maar nooit in het zakje. Vandaar hoopte ik om iemand anders er mee te verblijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het persoonlijk eerder gebruiken om mijn oorbellen in te bewaren.. telt dat ook? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @severien: als je een foto blogt van je mooiste paar oorbellen, telt dit zeker. Ik vind het zelf super origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awel, ik vind het heel mooi zakjes! Ik heb een portemonneetje in een gelijkaardig stofje. Alleen zou ik niet meteen weten wat erin te doen. Ook ik ben meestal gsm-loos, en als er dan al een gsm mee is, zit die in een rugzak-of-sjakosj-vakje. Ik zou er snoepkes kunnen insteken, of mijn usb-stick (al verdrinkt die er dan wat in)?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Stien: LOL: een verdrinkende usb-stik. Ik zoek nog even mee naar alternatief gebruik:
  - je kan er je pas, siskaart, bankkaart en geld in kwijt als je gaat stappen en liefst niet heel je portefeuille wilt meenemen
  - je kan er een beetje make-up in steken en dit dan steeds bij de hand hebben
  - je kan er je (kleine' knopenvoorraad in kwijt
  - ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mijn favoriete paar oorbellen staan op m'n blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoy,
  ik ben een kluns wat computer betreft, heb geen actieve blog en zou begot zelfs niet weten hoe ik er een digitale foto zou moeten op krijgen. Maar het zijn zo'n mooie zakjes. Ik hou wél van dit soort stofjes. Lijkt me ideaal om er een paar apart-te-houden sleutels in te steken. Je weet wel, sleutels die je weinig nodig hebt maar als je ze nodig hebt, o jee...!
  Nu zakken ze steeds naar de bodem van mijn handtas en sta ik beschaamd en zenuwachtig mijn halve handtas om te keren eer ik ze vind. Met zo'n mooi opvallend zakje zijn ze vast direct en netjes vindbaar in mijn handtas. Bij deze waag ik dus mijn kans.
  (ik heb je daarnet een mailtje gestuurd, dacht eerst dat het óf mail óf blog moest zijn, sorry hiervoor)
  groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen