dinsdag 16 februari 2010

Zenuwen...

Een tijdje geleden deed Moosmade een oproep voor een ruilactie.
Een origineel moosmade t-shirt voor mijn stoere jongens zag ik helemaal zitten, dus kroop ik achter mijn naaimachine om ook iets voor haar te maken. Ik kreeg carte blanche en stelde een pakketje voor haar gezin samen.
Het pakket was al even klaar, maar ik geraakte maar niet bij de post om het te laten versturen... tot zaterdag. Volgens de vriendelijke postman zou het pakketje vandaag in haar bus moeten vallen. Ik ben zo nieuwsgierig naar haar reactie, ik hoop dat ze het mooi zal vinden en dat mijn beginnersfoutjes niet te hard opvallen.
Ik plaats hier al een kleine preview, meer foto's volgen als ik zeker weet dat de postbode in het verre Nederland is geraakt.


En terwijl haar cadeautjes thuis lagen te wachten om naar het postkantoor te gaan, bleef de creativiteit maar stromen en maakte ik ook nog dit voor haar. Gelukkig geraakte het bij in de envelop.

8 opmerkingen:

 1. Zeg, dat zijn wel suggestieve foto's... waar staat die vogel juist op? En hoe heb je die gemaakt? En wat staat er juist op die foto rechts bovenaan? En onderaan, dat lijkt me een notitieboekje... Heel knap gedaan hoor, daar mag je gerust eens een handleiding bijsteken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Binnenkort zet ik de foto's in een iets minder suggestieve versie op deze blog, maar in tussentijd moet je maar eens je mail checken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik beloof dat ik er binnenkort uitgebreid over blog, want de cadeaus zijn echt te gek!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi! Ik zag dat blauwe stofje dit weekend in een kinderbedje en was helemaal verkocht. Waar heb je het gevonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @miss stik: ik zag het bij Hexagoon in Leuven en werd instant verliefd op het stofje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je! Nu pas zie ik je antwoord. (via jouw ruil met Moosmade).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @miss stik: ik heb ondertussen ontdekt dat het van petit pan is. Ik hoop dat vermiljoen het snel in haar assortiment opneemt, want bij hexagoon is het reeds uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ en inderdaad is het sinds kort in de vermiljoenshop!

  BeantwoordenVerwijderen