woensdag 7 april 2010

De beste reden voor een grote schoonmaak

Zaterdag werd ten huize Kir een grote schoonmaak gehouden: mijn naaihoekje lag er schandalig bij.


Want geef nu toe: een splinternieuwe bernina moet toch staan pronken op een kraaknette tafel.


Mijn eerste naaiproject maakte ik op mijn mama haar bernina en dat ging makkelijk en vlot.
Ik keek rond op internet en zag dat een bernina niet echt goedkoop was dus nam ik me voor om te sparen. Toen ik tijdens het boodschappen doen opeens een singer naaimachine bij de koopjes van die week zag staan, besliste ik ter plekke die mee naar huis te nemen. Ik was ervan overtuigd dat ik mijn slag geslagen had...maar na een aantal projecten op de singer en veel gevloek, besefte ik dat ik te impulsief had gehandeld. Die singer doet wel wat hij moet doen, maar het voelde niet zo vlot en makkelijk als op mijn mama's Bernina.
Toen mijn mama belde dat ze een toonzaalmodel (of moet ik vitrinemodel zeggen?) wist staan aan 40% korting in de Bernina winkel in Kessel-Lo, was de beslissing snel genomen.
En hij staat vanaf dit weekend te blinken in mijn woonkamer (en trots dat ik ben).

4 opmerkingen:

 1. Proficiat met je nieuwe aankoop! In de naailes hebben wij die machines ook en die stikken idd heel goed! Ik heb hier thuis ook een Singer. Ben van de machine wel tevreden maar niet echt van de service. Ben een tijdje geleden ook in Kessel-Lo terechtgekomen voor aanschaffen overlock en ze zijn daar heel vriendelijk! Als ik een nieuwe naaimachine nodig zou hebben (hopelijk niet te snel!!) zal het om die reden ook een Bernina worden...

  Enneuh, mijn naaitafel ligt er ook altijd zo snel zo bij ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de aankoop!
  Een goed machien is toch een gerief in huis hè. Ik ben ook heel content van mijn - behoorlijk prijzige - Husqvarna (dankzij mijn sponsors)... ik hoop er de rest van mijn leven mee te kunnen werken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat! :) dat de naaiwerkjes er nu maar vanonder komen gerold... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ severien, ella en lila: bedankt voor de felicitaties, ik maakte dit weekend al vanalles, maar loop een beetje achter met het bloggen... wordt zeker vervolgd.

  BeantwoordenVerwijderen