maandag 6 juni 2011

Swap 2

Ik krijg vaak de vraag hoe ik het fulltime werken, mijn huishouden en mijn hobby's gecombineerd krijg en om eerlijk te zijn, lukt mij dat tegenwoordig niet. Dat toegeven aan mijzelf heeft hier lang geduurd, zo lang zelf dat mijn lichaam uiteindelijk op de rem ging staan en de dokter mij even op verplichte rust parkeerde.

Na de verplichte rust werden hier wat knopen doorgehakt en werd er besloten om 4/5 te gaan werken en dat gaat vanaf deze week in. Hoezeee!

Natuurlijk hoop ik dat er met deze beslissing meer tijd voor mijzelf vrijkomt en voor al die wilde plannen in mijn hoofd. Zoals bijvoorbeeld het grote-swap-project, mijn blog, de Leuvense naaiclubjes, 10in2011, het (voorlopig nog geheime) goede-doel-evenement, enz...

Want de grootste achterstand liep ik op met mijn swap-project. Ik ontving al een hele tijd geleden mijn deel van de buit van An, Linda en Lila, maar gaf daarvoor nog niets in de plaats. Nochtans is de deadline al heel lang verstreken en was ik al aan alle pakketjes begonnen. Maar het afwerken, leek maar niet te lukken.

Tot verleden week dan, toen ik eindelijk mijn tweede swap op de post deed.

Ik werd reeds lange tijd verwend door haar. Mooi op tijd (januari) viel er een prachtig pakket in mijn brievenbus, geniet maar even mee.Een geweldig mooie laptoptas, een warme "vliegeniersmuts" met vrouwelijke touch, een bijpassende broche, originele kaartjes (zelf ééntje met recept) en een klein, schattig tasje om aan mijn sleutelbos te hangen. Geef toe, dat is toch pure verwennerij!

En om zoveel moois te compenseren deed ik ook mijn uiterste best om een mooi pakket voor haar en haar peuter samen te stellen.

En nu staat de swap met Linda als eerste item op mijn to-do-lijstje, want ook zij wacht al zeer lang op haar deel van de swap.
En tussendoor een beetje bloggen om mijn achterstand hier in te halen.

17 opmerkingen:

 1. Hoezeeeeeeeeeee, Kir weer aan het bloggen! Dat alfabet is echt supertof! En al de rest ook :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja 't alfabet is leuk! Ik maakte het zelf al eens maar dan zonder magneetjes. Echt leuk om woorden mee te oefenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, zowel de heen als de terug vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat alfabet, wow, heel goed gelukt! De tutorial ligt hier ook ergens afgeprint op mij te wachten, als zoveelste in de ooit-eens-te-maken-lijst. Ooit :-) Leuke swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. JAwel, dat magnetisch alfabet ziet er geweldig mooi uit ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een wijze beslissing, geniet er met volle teugen van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaja, dat alfabet is inderdaad geweldig!! Het hangt prachtig in mijn keuken ondertussen! Ik ben er heel blij mee (ook met de rest!), nog eens dikke merci!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al die knopen om door te hakken, het is nogal iets! Maar fijn dat er een knoop doorgehakt is, hopelijk brengt die inderdaad de nodige ruimte! En ja, uw alfabet, waauw seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die vrije dag in de week zal snel genoeg gevuld zijn, geloof me!

  Dat alfabet is echt heel mooi! Hoe heb je dat precies gedaan, gewoon een klein magneetje tussen twee lagen stof?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat alfabet, schitterend! Dat wil elke juf van het eerste leerjaar wel in haar klasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig, wat voor magneetjes gebruikte jij voor het alfabet? Ik waagde al eens een poging met magneetband maar dat was niet sterk genoeg zodat er nu een onaf project rest. De magneetjes die ik verder vond waren te groot. (ik hoop nu eigenlijk op een internettip, dat snap je...)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thank you a lot for sharing this with all of us
  you actually know what you are speaking approximately!
  Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =).

  We may have a hyperlink exchange contract among us

  Here is my page :: Jordan Baratas

  BeantwoordenVerwijderen