dinsdag 20 maart 2012

Van Katoen, alles wat je nog niet wist

Van Katoen lanceert vandaag het volledige programma. 14 april wordt een dag die je niet snel zal vergeten. Hier al een tipje van de sluier.

Mme Zsazsa, Vlijtig en Veetje signeren:
Zowel Mme ZsazsaVlijtig als Veetje zijn, dankzij hun stik- en ander creatief talent, bekend over de blog- en landgrenzen heen. De drie bundelden bovendien hun kennis en inspiratie in hun boeken: 'Allemaal rokjes', 'Het grote zelfmaakboek voor meisjes' en 'Knip, de knutselkip'. De dames vlijen zich graag neer in onze sofa om je exemplaar te signeren. De drie boeken zijn te koop op 14 april. Een unieke kans om het brein achter de verschillende blogs te ontdekken!
Knutselkip Veetje Afbeelding 6Afbeelding 5

De standen:
Op 14 april houdt Van Katoen winkel met handgemaakt moois. Je kan allerlei shoppen: ritstasjes, handtassen, verjaardagskronen, knikkerzakjes, t-shirts, hemdjes, damesrokken en nog veel meer.

Wil je zelf creatief aan de slag, dan zijn er ook de standen van onze gulle sponsors:
 • Bambiblauw brengt haar vrolijkste stoffen mee. Je kan bij haar ook fournituren of flockfolie kopen om je handgemaakte spullen tot in de puntjes af te werken.
 • Wist je trouwens dat de Banier ook heel wat leuke stoffen en naai- en borduurbenodigdheden in huis heeft naast hun uitgebreid hobbygamma? Je kan op 14 april alvast het een en ander bekijken of kopen.
 • Bij Koekepeertje kan je stof en nog méér stof kopen aan zeer democratische prijzen. Er is ook geen gebrek aan linten, ritsen, knopen, paspel, garen en hard to get attributen zoals kwalitatieve boordstof en elastische biais.
 • Het lijkt haast onnodig Vermiljoenshop te introduceren. In stikland kent de online winkel alom naam en faam door het reusachtig aanbod aan prachtige en kwaliteitsvolle designerstoffen. Textiel voor de meerwaardezoeker, als het ware.
 • Een andere legende onder de naaisters is In Den Beer in Harelbeke. Den Beer is een heus stoffenparadijs voor iedereen die retro-gevoelig is. Hoogst uitzonderlijk verkoopt Den Beer op verplaatsing. Een unieke kans!
 • Hou je meer van breien? Dan kan je terecht aan het kraam van Stoffenidee. What's in a name? Naast stoffen vind je er ook wol en garen voor menig brei- en haakavontuur.
 • Tot slot: één van de belangrijkste voorwaarden voor een vlot en sukkelvrij naaiproject blijft de machine! Wie zeker wil zijn van goed gerief, raden we Mertens Service Center aan, op 14 april met raad en daad ter beschikking voor iedereen met vragen of twijfels.
En er is nog veel meer! Een uitgebreid programma vind je op de site van Van Katoen of bij de vriendjes van het organisatieteam.

We waren allang begonnen, maar nu begint het echt! Wie niets wil missen, schrijft zich best meteen in op de nieuwsbrief (rechterkolom) of volgt Van Katoen op Facebook.

logo Van Katoen

6 opmerkingen:

 1. Dat klinkt allemaal erg aantrekkelijk !
  Ik 'hoop' om 14 april te kunnen vrijwaren van andere verplichtingen.
  Ik ben zo benieuwd...
  Ik wil graag één of een paar stofjes kopen...
  én ik ben fan van dit 'goede doel'.
  Formidabel dat jullie dit allemaal organiseren.
  Ik ben alleen een beetje bang dat het vreselijk druk wordt bij jullie op het Miat.(Ik hou niet van drukte)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat er genoeg boeken gaan zijn... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er veelbelovend uit!

  Je bent trouwens in de bloemetjes gezet, organisatietalent ;) Je kan je award "bewonderen" op mijn blog, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen