woensdag 18 augustus 2010

Glunder glunder glunder

Weet u nog dat ik ooit blogde over mijn werkplek?
Toen had ik nog een plaats aan de grote eettafel, maar in mei begonnen we aan de renovatie van onze living en vanaf dan was ik een beetje op de dool. Sindsdien vond je mij meestal aan onze picknicktafel op ons terras met al mijn naaigerief, vaak tot 's nachts de muggen mij naar binnen jaagden.
Of bij slecht weer aan de keukentafel. De keukentafel is zo'n toogmodel, ik geraakte niet met mijn voeten aan de grond om het gaspedaal te bedienen, dus er werd hier vaak al staand gestikt of met het gaspedaal op een verhoog.

Maar aan al het heen en weer verhuis kwam verleden week een einde: ik trakteerde mijzelf voor mijn verjaardag op een eigen naaiplekje.

Lang leve Ikea (en ik)! Allemaal nog heel voorlopig, want heel de inrichting van de living moeten we herbekijken, maar ik ben er zo blij mee! Mijn eigen naaiplek!
(en het leuke is dat het allemaal multifunctioneel is, bij een feestje in de tuin, kunnen we gewoon het tafelblad gebruiken voor de drankjes op uit te stallen, het kastje en de schuiven kunnen ook apart gebruikt worden in het toekomstig plan, enz....)

9 opmerkingen:

 1. Girl on the Moon18 aug. 2010 12:16:00

  Mooi en leuk en nog een proficiat voor je verjaardag (ik zal wel weer veel te laat zijn). Heb je het bakje waar je stikdraad inzit ook in de Ikea gekocht? Da's nog iets wat ik mis op m'n naaitafeltje en dat ziet er wel handig uit.

  Groetjes,
  Girl on the Moon (aka Sabrina van het Leuvens Stiksel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @girl on the moon: het bakje is inderdaad ook van Ikea en was zelf in promotir 6 € ipv 12€.
  Het plan is om het wit te verven en er allemaal nageltjes door te kloppen om mijn draad op te bewaren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Elke vrouw met een naaimachine verdient zo'n plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ferm! Want zo kunnen "vluchten" naar je eigen stekje waar je ongestoord kunt werken is toch wel zalig. Goed idee van die bakjes, ik ga straks naar ikea, toch even naar zoeken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb dezelfde bernina, ne goeie he?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Eindelijk een eigen plekje om te naaien. En wat ziet het er nog proper uit. Amaai. Ik denk dat ik straks nog even ga opruimen voor ik je mijn werkplekje laat zien. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat en ook met je verjaardag blijkbaar!!
  Fijn hé, niet meer verhuizen. Maar er heerst precies overal opruimwoede; vandaar de drukte bij Ikea.

  Zeg...aangezien ik binnen 3 weken terug naar schook ga heb ik me een nieuwe agenda gekocht...tip tip...ik wil wel ruilen voor iets...zeg maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkige verjaardag ! Leuk hè, zo'n eigen plekje ... het mijne komt er ook aan. Vind het wel geweldig je bodemloze-alles-zit-erin-handtas ook op je naaitafel te zien staan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @happyenrose: heb het nu even druk, maar na de eerste week van september wil ik heel graag een cover swappen.

  BeantwoordenVerwijderen