woensdag 17 februari 2010

Mijn valentijnscadeau...

.. was uitgebreid gaan shoppen op het stoffenspektakel, terwijl mijn held thuis de kinderen zat te entertainen.
Geef toe voor een mama die verslaafd is aan stoffen is dat toch de max! Achteraf bood hij nog aan om de stoffen ook te betalen, maar dat kreeg ik toch niet over mijn hart. (en dan moest ik opbiechten hoeveel geld ik had uitgegeven)

Maar dan nu de buit:

Van deze vrolijke tricots gaat mijn mama sportieve sweaters voor mijn mannekes maken naar een patroon dat we in Ottobre vonden:

En van deze leuke jongens- en meisjesstoffen gaat ze broeken (eveneens voor mijn jongens), kleedjes en rokjes (voor mijn 2 prachtige nichtjes) maken:


En met enig schaamrood geef ik toe dat ik toen niet meer kon stoppen, dus deze vrolijke stoffen moesten ook nog mee naar huis:


Ella Montella toonde haar buit reeds, maar nu ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar jullie buit.

5 opmerkingen:

 1. Oh! Onze stoffensmaak komt duidelijk overeen! Ik ben ook zot van die bloemekes en stipkes in alle kleuren, maar ik moest mij wel inhouden, want ik had van Manlief een budget gekregen en dat was nogal... euh... strak. :-) Gelukkig had ik mijn Schat van een Schoonmoeder mee die mij nog twee halve meterkes cadeau gedaan heeft... De voorwaarde was: enkel gezellig, vrolijke stofkes... en da's bij jou ook wel geslaagd precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En mag ik nu nog eens iets dom vragen: hoe plak je twee of meer foto's aan elkaar, zoals dat reeksje van drie? Gewoon op voorhand in een fotobewerkingsprogrammaatje of kan je dat ook in Blogger?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na een lange, vruchteloze zoektocht in blogger heb ik dat "snel" in een fotobewerkingsprogramma gedaan. Toen ik besloot om te bloggen heb ik getwijfeld om het in blogger of wordpress te doen en ik begin precies al spijt te hebben van mijn keuze. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam via-via op je leuke blog terecht. Net als jij heb ik even getwijfeld of ik ook zou bloggen, en ja, ik heb ook de stap gewaagd. voor mij is blogger ook een compleet raadsel, hoe die andere creatievelingen daar zoiets moois mee op het net tonen ... ik zal nog uren achter de computer moeten zitten vooraleer ik dat gedaan krijg.
  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook pas begonne met bloggen, maar mij gaat dit redelijk af. ik vind het alleen jammer dat er nog niemand heeft gereageert, maar dat komt van zelf. bij stoffenspektakel ben ik nog nooit geweest wel heb ik afgelopen weken wat stoffen gekocht en deze op mijn blog gezet.

  groet Jetje's Art

  BeantwoordenVerwijderen