woensdag 17 februari 2010

Glunder glunder

Ik zit hier te glunderen achter mijn computer, want mijn eerste volger heeft zich aangemeld en daar bleef het niet bij ze poste direct ook mijn eerste reactie.
Jesupo, bedankt, ik denk dat die glimlach die spontaan verscheen heel de dag op mijn gezicht blijft zitten!
En begin maar snel aan de dinomat, dan kan je mij tips bezorgen. Mijn oudste werd een beetje dinogek als ik hem toonde wat ik "ooit" voor hem ga maken.

edit: en Ella Montella heeft zich ook al gemeld als volger. Leuk leuk leuk! (en ik heb gisteren tot in de late uurtjes net heel haar blog gefascineerd zitten lezen)

edit 2: En volger drie is een feit! Welkom Hanne Willems.
edit 3: En Kamille en Odille komt ook volgen. Check zeker even haar blog en volg de avonturen in het mooiste poppenhuis dat ik ooit zag.
edit 4: En ook moosmade wordt één van mijn volgers, ik kwam op haar toevallig op haar blog terecht, net toen ze een oproep lanceerde om iets te ruilen. Het resultaat kan je hier bewonderen
edit 5:En toen kwam Vero van Chez Vero ook binnen waaien. Ik kwam toevallig op haar blog terecht en na het zien van het prachtige geboortekaartje van haar kersverse zoon, wist ik deze blog moet ik blijven volgen!

3 opmerkingen:

  1. Maar allé, daar is helemaal nog niks fascinerends aan! Ik moet mijzelf nog bewijzen hoor. Een stapel stofjes op uw tafel leggen en er een foto van trekken, kan iedereen hè :-) Maar wel fijn om te lezen... ik ben benieuwd naar al uw toekomstige maaksels! Veel succes met dat to do-lijstje, ik heb er ook zo eentje, maar zet die niet op mijn blog, anders zou ik te veel stress krijgen denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een octopus met de hand naaien vind ik zeer fascinerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je glimlach is hier overgenomen bij het lezen van je berichtje! Ik vind het trouwens ook leuk dat je 2 jongens hebt. Heel veel blogs tonen dingen voor meisjes. Zo kunnen wij ook wat uitwisselen!

    BeantwoordenVerwijderen