woensdag 20 april 2011

Winnaar Give-Away

Er zijn er die een blogverlof mooi op voorhand aankondigen, maar er zijn er ook die opeens meer dan twee maanden niets meer van zich laten horen. Ondergetekende behoort tot de laatste categorie en dat terwijl haar laatste bericht een give-away was.
Tssssss, slecht bezig!
Nochtans was de winnaar al op 28 februari bekend, maar ik kreeg het maar niet gepost op dit plekje. Gelukkig komt daar vandaag verandering in.Proficiat Boomie! Bezorg je je adres via mail, dan komt een groene hond binnenkort jouw richting uit.

En hoe loopt het met haar swapproject, hoor ik u ook vragen? Om eerlijk te zijn al even erbarmelijk als met deze blog. Ik ontving al prachtige zaken, maar loop schaamteloos achter met mijn tegenprestaties. Gelukkig ga ik dit weekend op naaiweekend en hoop ik mijn achterstand in te halen.
...wordt vervolgd...

7 opmerkingen:

 1. Welkom terug! En je berichtje is meteen goed nieuws voor mij, jochei! Ik stuur je meteen een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, een naaiweekend, dat ga ik hier ook proberen te verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat me eens weten wat jij graag van mij wilt? Als ik me niet vergis staan wij op swap in augustus! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naaiweekend, bestaat dat ook al? Geweldig idee eigenlijk! Veel plezier! En vruchtbare uurtjes natuurlijk. Op naaivlak uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een naaiweekend hebben/houden, ok... mor op naaiweekend GAAN, daar had ik nog nooit van gehoord. Klinkt gezellllllleuuuuuggggg!

  BeantwoordenVerwijderen