woensdag 26 mei 2010

f***ing bandwerk

Eergisteren en gisteren was ik nog helemaal in de wolken over het bandwerk, want kijk daar rolden 6 kopjes van de band.
Dat was leuk en dat ging vlot. In mijn enthousiasme beloofde ik zelf een tutorial en zat ik vlijtig fotos van elke stap te trekken.
Maar vandaag  ben ik moe, loopt alles mis en baal ik. Ik moet verder werken aan de lijfjes en ontdekte dat er nog witte lappen moeten aan de mouwen, dus dat is lostornen.
En ik pieker over die handleiding, want wie gaat nu in godsnaam in mei een pinguinpak maken uit fleece? Ik ben te moe en te lui om vanalles een foto te nemen.
Ik voel de moeheid van twee avonden tot 11 uur naaien in heel mijn gestel en heb moeite om mij te concentreren. Dus maak ik fouten: mouwen worden er achterstevoren ingezet, naden staan plots aan de goede kant van de stof en prik mijzelf honderd keer in mijn vingers.
Maar ik maakte een belofte aan de juf dat ik de pakjes morgen zou meegeven en beloftes breken aan juffen dat doen we niet graag. Want dat is wel dé juf, hé.
Dus sukkel ik nog een beetje verder en steek ik stokjes onder mijn oogleden om deze open te houden...
...of zou ik nu gaan slapen en morgen extra vroeg opstaan?

12 opmerkingen:

 1. Ze zien er werkelijk prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woah! Die zijn echt ZALIG! En dan horen er nog lijfjes bij ook, ik vind de hoofdjes op zich al fantastisch! Ge zijt zot dat ge zoiets tegen een deadline wilt afwerken, maar het geeft u wel de nodige energie denk ik. Succes vanavond (vannacht?) nog, ik vind het sowieso al geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er zeker erg veelbelovend uit! (Enne, ik kan meespreken van die tutorial, foto's maken van zo'n onnozele details en dat nog ietwat deftig willen uitleggen is een merde.)
  Succes vanavond/nacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste loodjes ... Ze zien er geweldig uit! Begin er al maar naar uit te kijken hoe fier je gaat zijn als je je zoontje met zijn vriendjes hierin zal zien optreden! De juf mag blij zijn met zo'n geëngageerde mama in haar klas !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die zien er prachtig uit! Helemaal zelf ontworpen, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er echt megaleuk uit! Die kindjes zullen echt supercontent zijn. Maar 'k kan me inderdaad wel voorstellen dat het balen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn schitterend! Ik denk dat dé juf en de kindjes er zeer blij mee zullen zijn. Ik ben benieuwd naar de totale outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh! Leen jij die uit, met de kindjes er in? Begin juli organiseren wij met het werk een speeldag in het thema Winter, een pinguinkoortje zou daar niet misstaan. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooh dat ziet er zoo schattig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed gedaan! waar haal je de tijd vandaan. Als ik je profiel lees ben je een bezige-bij!
  Groet, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Riet, stuur mij tijdig een uitnodiging en ik neem mijn kleine pinguin mee naar je speeldag! Ik wil altijd wel eens vragen of de school de pinguinpakjes uitleent/verhuurt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig die kopjes ik zou graag dat patroontje hebben indien mogelijk of war ik het kan vinden het is voor een verjaardagsfeest van mijn moeder die wordt 90 j en er zijn er 3 volwassen die de pinguin's dans willen doen.
  Hartelijk dank bij voorbaat
  Met beleefde groeten
  pauals54@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen