dinsdag 11 mei 2010

Een stoffige moederdag

Mijn bengeltjes waren al een hele week wildenthousiast over moederdag. Ze hadden al honderd keer willen verklappen wat ze aan het maken waren op school en zondag mochten ze het dan eindelijk afgeven. Om 6 uur stonden ze al naast ons bed te springen en kon ik genieten van twee prachtige versjes (held is niet zo een ochtendmens en sliep in al deze drukte gewoon verder).

En de juffen op school hebben hun best gedaan, het lijkt wel alsof ze weten dat deze mama sinds kort gek is van stoffen.
Van mijn 4-jarig energiek mannetje kreeg ik een stoffen tas waarop hij een zelfportret schilderde.
Mijn 2-jarig geweld maakte een pracht van een schort waarop hij zijn handjes vakkundig plaatste, omrand met blauwe biais, want dat is zijn lievelingskleur.
En ook mijn mama legde mij in de watten.Ik kreeg drie handige naaihulpjes.
Van voor naar achter:een tornmes met extra lang handvat, een dubbele naald voor de bernina en een handig krijtmarkeerdertje.

En ook mijn virtuele vriendjes deelden cadeautjes uit in de vorm van awards. Ik moet toegeven dat ik erg verwend werd.

Van Kathleen kreeg ik een sunshine award! Kathleen is een immens creatieve madame, die ik leerde kennen via het Leuvens stiksel en van zodra ze in mijn auto stapte, voelde ik een klik.

En die andere award (heeft die eigenlijk een naam of enkel een lelijke, wazige foto?) die ronddwaalt kreeg ik 4(!) keer.

Bedankt Lila en Miss Patee, beiden ook leden van datzelfde stiksel. Echt een leuke bende!
En ook aan Moosmade en Ellemie nen dikke merci!

3 opmerkingen:

 1. Ooooh wat een vrolijk zelfportret van je oudste zoontje is dat!! Een glimlach tot achter de oren noemen ze dat. Heel tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zelfportret zou me inderdaad doen vergeten wat ik zie als ik naar buiten kijk. Super! De juf doet mee met Eloleo's herbruikbarezakkenactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie cadeautjes!
  En dat krijtje, dat heb ik ook. Je gaat er veel deugd van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen