zondag 11 april 2010

Was het nu 14 of 13 jaar en uitslag give-away

Gisteren zou ik normaal de uitslag van de give-away bloggen, maar ik bracht de dag door in een prachtige stad samen met mijn held.

Ik organiseerde voor hem een dagje "toerist in eigen land" om te vieren dat we 14 jaar samen waren. Ik maakte een hele voorbereiding en pikte veel Genttips bij Noeks en Levenmetliv.


Ik was er van overtuigd dat we 14 jaar samen waren, maar dat bleek helemaal niet te zijn. Op de terugweg naar huis meldde held even terloops (nadat ik dus al heel de dag/week/maand in de waan was dat het 14 jaar was) dat ik een telfout maakte en dat we maar 13 jaar lief en leed delen.

Maar dit kon de pret niet dempen, we deden van cultuur en waren even terug puber toen we onze namen in de tafel van het SMAK kerfden.
Het belfort, Sint-Baafskathedraal, Lams God,eten in de kastart, genieten op de Koren- en Graslei, varen in de bootjes passeerden allemaal de revue, want geef nu toe als je de toerist wil uithangen, moet je het toch te goei doen?

Met een heropgeladen energiepeil en nog in een verliefde puberbui meld ik jullie dan ook met trots de winnaars van mijn eerste Give-Away:
-Severien met de prachtige oorbellen
en
- sneksniltje (zonder blog) voor de originele sleutelsuggesties
Dames, mailen jullie mij even jullie adres?

En graag een eervolle vermelding aan Appelstien omdat ik spontaan moest lachen met haar USBstick voorstel. Stien, als ik binnenkort iets meer tijd heb, probeer ik eens een zakje in het klein voor je stickje te maken. :-)

11 opmerkingen:

 1. whiii :) dankuuu!
  en dertien jaar seg, proficiat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. trouwens; toen ik vorig jaar drie jaar samen was met m'n vriend hebben wij voor de gelegenheid in antwerpen (onze uitvalsbasis) ook de toerist uitgehangen, grappig dat jij dat nu ook hebt gedaan (ook al is het dan in gent) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Severien: Sinds zaterdag hebben we besloten om dit meer te doen zo een dagje zonder kindjes de toerist uithangen en de volgende stad is ... Antwerpen. Dus vermoedelijk mail ik je dan eens voor leuke Antwerpen tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zijn ook eens een weekendje naar Gent geweest en zou nu eens heel graag terug gaan met ons dochtertje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zo'n dagje toerist! Ik moet ook altijd goed tellen bij van die verjaar-/feestdagen, da is nie simpel :)! En: amai, een usb-stick-zakske, dat zou wel gewéééldig zijn! Joepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gij heet écht Kir, zo grappig!
  En normaal zijn het de mannen die niet goed kunnen onthouden hoe lang ge al samen zijt, haha :-) Nu, ik weet niet of ik het na 13 of 14 jaar zelf nog ga kunnen bijhouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Ella: Kir is een bijnaampje dat ik kreeg van held toen we pas samen waren. Ik vind dat schattig, doet mij een beetje aan kirrende vogels denken.
  Ik las bij mamasha jouw voorliefde voor vogels en heb nog een beetje vogelachtige stof over van vorige projectjes. Als je je adres doormails, stuur ik je binnenkort wel een leuk cadeautje. (Janina, mocht je meelezen, dat geld ook voor jou)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @miss Pattee: ik heb een heel dagplanning gemaakt: als je naar Gent gaat, mag je altijd mailen, dan stuur ik hem door.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk leuk, alvast ne dikke proficiat voor die 13 jaren.
  en mag je antwerpen ten zeerste aanraden :-), mijne verloofde komt van daar. superstad dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kir: zeker doen, dat mailen voor antwerpen-tips! Ik ga niet zeggen dat ik er alle leuke plekjes ken, maar toch al behoorlijk wat. :) Ik maak er graag een lijstje van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn apart-te-houden-sleutels zijn u heel dankbaar. Jippiejeee, zo'n sjiek zakje, ik ben heel blij. Dankjewel!
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen